info@idataromania.ro   +40-31-229-5454

Firmele care desfășoară activități de transport internațional, alocă sume considerabile pentru a putea ține legătura cu șoferii. Mai mult, nu există posibilitatea de verificare a momentului în care receptorul a primit informațiile solicitate și nici al momentului în care șoferul a citit respectivele informații.

Toate aceste aspecte pot fi rezolvate cu ajutorul iData-iTrack Terminal.

Despre iTrack Terminal

Toate mesajele pot fi urmărite și identificate. Este posibilă și înștiințarea momentului în care destinatarul a citit mesajul.

Modul de funcționare al iData-iTrack Terminal este asemănător celui de trimitere a SMS-ului în rețelele mobile, fiind ușor de utilizat.

Se poate trimite un mesaj cu 90% mai ieftin fată de actualul sistem de taxare a SMS-urilor trimise în regim internațional. Un alt avantaj îl reprezintă citirea facilă a mesajului mulțumită display-ului mare.

Prin iData-iTrack Terminal se potate trimite un mesaj care are maxim 2.200 caractere, ceea ce corespunde numărului de caractere pentru 15 SMS-uri. Dispozitivul reprezintă, atât în cazul firmelor de transporturi internaționale, cât și a celor interne,  o soluție sustenabilă  – ce implică costuri reduse. La solicitare, se pot adăuga funcții complementare.

La solicitarea șoferilor, dispozitivul se poate echipa cu funcții extra care le vor ușura și face mai plăcută călătoria

  •  comparativ cu dispozitivele asemănătoare, nu face zgomot, nu deranjează;
  •  poate fi comutat pe funcția sleep, astfel șoferul nu va fi deranjat în perioada de odihnă;
  • dispune de funcția de reglare automată a luminozității;
  • are încorporat jocul Tetris, util în timpul pauzelor obligatorii.

Principalele beneficii iData-iTrack Terminal

  1. Modalitate ieftină și eficientă de comunicare;
  2. Modalitate simplă de transmitere a mesajelor;
  3. Vizibilitate pentru: instrucțiunile emițătoruli, textul mesajului, receptor, precum și al momentului în care a fost citit mesajul.

Sunteți interesat? Aveți întrebări?
Contactați reprezentantul nostru!

Firma

Adresă E-mail

Număr telefon

Mesajul