06 feb.

Sonda litrometrică

Monitorizarea consumului de combustibil cu sonda litrometrică

Inginerii iData au dezvoltat un sistem precis de măsurare a consumului de combustibil prin intermediul sondei litrometrice. Utilizatorii sistemului de control precis al consumului de combustibil obțin, prin sistemul de monitorizare GPS iData-iTrack (în care ieste inclus sonda litrometrică), înregisrtează o economisire a cheltuielilor între 5-40%. Reducerea cheltuielilor cu 5-20% este caracteristică societăților de transport. Firmele care operează cu utilaje grele și utilaje agricole, ce au optat pentru monitorizarea prin satelit, pot obține o economisire de chiar 20-40%, doar prin gestionarea consumului de combustibil și, de asemenea, printr-un control puternic, asigurat de către sistemul nostru.

Pentru implementarea controlului total al consumului de combustibil prin sonda litrometrică, trebuie să putem urmări drumul complet al combustibilului, de la pompa de alimentare, până la consumarea lui. De aceea, sistemul nostru controlează cu exactitate ca:

  • fiecare litru de combustibil achitat la alimentare să ajungă în rezervor;
  • să nu dispară combustibilul din rezervor. Acesta poate fi consumat doar de către motor;
  • să nu fie posibilă scoaterea combustibilului nici din țeava de retur.

Dacă aceste condiții sunt îndeplinite, întreaga cantitate de combustibil cumpărată va fi consumată exclusiv de motor.

Dacă serviciul  de instalare a sondei litrometrice iTrack-iData GPS v-a trezit interesul, pentru mai multe detalii, urmăriți acest link.
Pentru orice întrebare, nelămurire, sau impresii, vă încurajăm să ne lăsați un comment mai jos! Feedback-ul dumneavoastră este important pentru noi!

About the Author

Leave a Reply