info@idataromania.ro   +40-31-229-5454

Programul iData - iTrack

Servicii oferite

  • Monitorizare GPS online și aplicație mobilă 
  • Monitorizare consum combustibil
  • Plata automată a taxei în Ungaria
  • Foi de parcurs descărcabile în format excel
  • Rapoarte speciale și personalizate
  • Identificare șofer
  • Rute private/de firmă
  • Prevenția furtului
  • Monitorizarea internă/externă și calcularea timpului și a salariului minim din fiecare stat tranzitat

Cum funcționează monitorizarea flotei?

Sistemul este instalat în unitatea de bord a vehiculului, astfel fiind conectat 24/7 cu serverul central. De aceea acesta procesează în timp real toate informațiile colectate, făcând posibilă monitorizarea flotei 24/7 cu ajutorul softwareu-lui dedicat clienților.

Software-ul clienților permite selectarea individuală și multiplă a mașinilor, afișând automat poziția lor pe hartă. De asemenea, poate fi vizualizat și interpretat cu ușurință statusul actual al vehiculelor (verde deschis – în mișcare / galben -motor oprit / verde închis – motor pornit, însă vehicolul staționează).

itrack-gps-nyomkovetes-1024x734_jav

Utilizarea serviciilor de monitorizare

Sistemul de monitorizare dispune de un program, iData-iTrack Vișla, dupa numele rasei cainelui de pază maghiar. Prin intermediul acestuia, se pot stabili parametrii personalizați iar programul va lista/alerta situațiile suspecte. La solicitare, înștiințarea poate fi intermediată prin SMS.

Monitorizarea ușurează facturarea și decontarea

Este posibilă întocmirea foarte ușoară a statisticilor care până acum se făceau pe baza unor corelări complicate. Prin intermediul iData Telematics listele de decontări se realizează fără erori și sunt verificabile. 

Plata taxei de drum în Ungaria

Una dintre modalitățile cele mai simple de plată a taxei de drum pe teritoriul Ungariei este posibilă prin intermediul dispozitivului de monitorizare GPS și a celui de confirmare al plății. Pe lângă faptul că sunteți asigurat în privința plății taxei de drum, prin intermediul unei aplicații web puteți fi la curent cu valoarea taxei și a setărilor dispozitivului instalat la bordul autovehiculului.

Monitorizare cu privire la schimbul de ulei și service

În acest fel nu veți uita când să faceți schimbul de ulei sau să vă prezentați în service, pe baza setărilor prestabilite, sistemul vă va trimite programarea prealabilă pentru efectuarea acestor servicii.

Informare cu privire la rutele private și cele efectuate în beneficiul firmei

Pot fi alese în funcție de preferințele, rutele individuale/multiple ale autovehiculelor, în orice interval orar. Sunt disponibile rapoartele cu privire la rutele efectuate, viteza de rulare, timpul și traseul parcurs, timpul de staționare. Descarcabile în format excel.

În situația în care este posibilă utilizarea autovehiculului și în scop privat, vă sfătuim să existe o separare între rutele private și cele efectuate în beneficiul firmei (setări efectuate pe baza timpului de lucru).

MAI MULTE PRODUSE

Întrebări legate de preț?
Contactați reprezentantul nostru!

Firma

Adresă E-mail

Număr telefon

Mesajul

 

 

 

[