info@idataromania.ro   +40-31-229-5454

Plata taxei rutiere în Ungaria prin GPS iData-iTrack
Aautomat și online

 • Taxele lunare variează în funcție de nevoile dumneavoastră
 • Puteți face upgrade-uri la pachetul dumneavoastră la tarife foarte atractive oferite cu ocazia lansării noastre pe piață!

Plata automată online a serviciului HU-GO prin GPS cu:

monitorizare online
traseu
hartă
✔ puncte de interes (poi)
✔ aplicație mobil
statistici trasee

rapoarte trasee tipice
grafic de viteză
✔ exces de viteză
✔ redare traseu parcurs pe hartă
toate funcțiile pot fi exportate in Excel
asistență tehnică clienți

Pe lângă pachetul taxare rutieră automată HU-GO puteți alege orice opțiune cu tarife speciale oferite cu ocazia lansării noastre pe piață!

Servicii opționale:

 • Servicii internaționale
 • Control combustibil
 • Control deschidere uși
 • Monitorizare temperatură și umiditate
 • Identificare șofer
 • Analiza stilului de condus al șoferului
 • Terminal de expediere mesaj
 • Furnizare de date FMS
 • Alerte iData-iTrack (descărcare informații, rapoarte Excel / alerte iData-iTrack Live, notificări imediate)

Potrivit informațiilor noastre autoritățile au impus amenzi în sute de cazuri din vina intermediarului declarant. Suntem mândri de faptul că autoritățiile nu au emis nicio sancțiune din vina noastră.

Asta înseamnă că toți clienții noștri se pot simți în siguranță, echipa noastră specializată pe taxa de drum HU-GO lucrează de mai mult de trei ani, de când s-a introdus sistemul de taxare în vigoare, ca dumneavoastră să beneficiați în permanență de servicii și produse de calitate premium, fără probleme ulterioare.

Highway transportation with cars and Truck
visszajelz-png

Echipament monitorizare GPS
pe care îl instalăm la bordul autovehiculului

Dispozitivul este necesar în identificarea drumurilor pentru care se plătește taxă de drum, iar pentru dumneavoastră reprezintă un real sprijin. Pe lângă faptul că oferă informații cu privire la poziția autovehiculului, asigură o evidență completă a rutelor parcurse. Cu ajutorul acestui dispozitiv se facilitează urmărirea perioadei lucrate, respectiv întocmirea automată a rapoartelor, contribuind astfel la eficientizarea muncii administrative.

Senzor de bord
care este instalat în cabina șoferului

• oferă informații cu privire la situația contului pentru efectuarea plății taxei
• led verde pentru informarea cu privire la capacitatea și modalitatea corespunzătoare de funcționare
• led roșu pentru funcționarea necorespunzătoare (în acest caz este nevoie de achitarea taxei)
• ledul albastru indică conexiune GSM
• în cazul situaților excepționale, în afară de ledul roșu, există și o avertizare sonoră
• numărul axelor poate fi ajustat cu ajutorul butoanelor.

Plata taxei de drum în Ungaria pentru Camioane

Pe data de 1 iulie 2013, a fost introdus un sistem de taxare electronic. În funcție de distanța parcursă. Hu-Go (sistemul de taxare) se aplică pe o distanță totală de 6.692 km, ce reprezintă șosele expres, autostrăzi, drumuri principale etc. de pe teritoriul Ungariei.

Evită amenzile rutiere în Ungaria

iData Telematics Romania S.R.L. este parte a firmei iData Kft., una dintre firmele din Ungaria prin intermediul căreia puteți să achitați contravaloarea taxei de drum.

Achită taxa de drum online, în timpul transportului

În scopul facilitării plății taxei de drum, am elaborat un pachet complex care cuprinde:

 • dispozitiv de monitorizare GPS
 • senzor de bord
 • serviciu WebControl

Cu iData Telematics se poate plăti taxa de drum în Ungaria simplu și sigur.

 

Soluțiile oferite de iData pentru plata taxei HU-GO în Ungaria sunt destinate firmelor care dețin în flota lor autocamioane ale căror greutate maximă totală admisă depășește valoarea de 3,5 tone și doresc să plătească taxa de drum în mod sigur, simplu și fără penalități.

Oferta promoțională

pentru plata taxei de drum HU-GO

Promotie de lansare, preturi avantajoase!

Solicită oferta unică acum!

De ce iData-iTrack GPS?

 • Nici unul dintre partenerii noștrii nu a fost sancționat până acum din cauza noastră, datorită software-ului nostru dezvoltat cu metode inovative folosind tehnologii noi. Specialiștii noștri au construit un algoritm pentru companii cu flote mari și multinaționale, pe care dumneavoastră îl puteți folosi gratuit, fără costuri suplimentare de dezvoltare. Pe acest algoritm se bazează sistemul iData-iTrack, care asigură soluții de monitorizare și management personalizate. Acum puteți beneficia chiar de 2 servicii iData-iTrack gratuite prin acest pachet. Mai multe informații puteți obține de la profesioniștii noștrii, care vă vor arăta care sunt beneficiile folosirii sistemului nostru.
 • Produsul nostru dezvoltat și fabricat în Ungaria este alcătuit din piese de calitate, achiziționate de la importatori de încredere și care corespund tuturor standardelor din Europa de Vest având certificare CE. La fabricarea senzorului de bord, inginerii noștri au acordat atenție deosebită nevoilor clienților, prin urmare senzorul pe care îl puteți folosi chiar și dumneavoastră are memorie cu capacitate mare, procesor rapid. Senzorul de bord poate fi programat de la distanță, nu trebuie să fie înlocuit, veți beneficia întotdeauna de dezvoltările cele mai noi, fără vreun efort suplimentar
 • Datorită procesului nostru foarte strict cu privire la achiziționarea de componente de calitate, termenul de viață al echipamentelor GPS iTrack este unul îndelungat, astfel garantăm pentru funcționarea echipamentelor noastre. Prin urmare dumneavoastră nu trebuie să planificați costuri de reparare sau cheltuieli privind schimbarea lor!
 • Vă puteți considera client VIP datorită serviciului de asistență tehnică cu program prelungit și a asistenței pentru taxă de drum HU-GO, care funcționează 24 de ore
 • Prin intermediul acestui pachet puteți alege din serviciile iData-iTrack GPS apreciate de utilizatorii noștrii, care sunt:

Dispuneți de autovehicule sau servicii speciale? Inginerii noștri sunt specializați în rezolvarea cererilor personalizate. Furnizați-ne datele dumneavoastră de contact și un coleg de-al nostru vă va contacta în 24 de ore.

Solicitați oferte personalizate!

Solicitați ofertă fără nici o obligație și colegul nostru vă va contacta!

Firma

Adresă E-mail

Număr telefon

Mesajul