info@idataromania.ro   +40-31-229-5454

Utilizarea timpului de lucru și pontaje cu monitorizare GPS

Sistemul de monitorizare a utilizării timpului de lucru iTrack preia controlul în verificarea nivelului de productivitate, optimizând desfășurarea activităților.

Sistemul de monitorizare prin satelit iTrack GPS poate realiza un pontaj în baza mai multor parametri. Calculele administrative sunt realizate automat, deoarece se elimină „rotunjirea” obiectivă. Mai mult, este clar vizibil începutul și sfârșitul programului de lucru, desfășurarea activității, precum și alte măsurabile. Raportul se poate exporta în format Excel prin descărcarea din programul iTrack.

Sistemul de monitorizare iTrack GPS analizează timpul de lucru și desfășurarea activității, în baza solicitărilor diferite, luând în considerare condițiile prestabilite. Vehiculele sunt împărțite în trei grupe principale: utilaje, vehicule de transport marfă și mașini de firmă.

Pontajul

Pontajul utilajelor și al mașinilor agricole

Datale care stau la baza pontajului:

  • începutul programului de lucru;
  • sfârșitul programului de lucru;
  • programul de lucru;
  • timpul de lucru util (care poate fi legat de semnalele măsurate, de exemplu funcționarea motorului, presiunea hidraulică, semnal de aprindere, mișcare / deplasere etc.).

Pontaje în baza desfășurării activității

Sistemul completează automat pontajul pe orele de lucru, chiar și în baza datelor nivelului de combustibil, cu date privind consumul pe 100 de km.

Monitorizarea utilizării timpului de lucru

Cu monitorizarea GPS se poate măsura și desfășurarea activității cu încărcătură, cu ajutorul manometrului hidraulic și a altor dispozitive adecvate.  Este importantă monitorizarea prin GPS a desfășurării activității cu încărcătură, fiindcă vehiculul consumă mai mult când are încărcătură, decât atunci când este gol. Astfel, se poate elimina și preveni sustragerea combustibilului, fiindcă se poate demonstra ușor cât a lucrat un vehicul în perioada respectivă.

 

Raportul privind desfășurarea activității și programul de lucru al transportatorilor

Pentru detectarea rutelor la negru, este indispensabil registrul corect al foilor de parcurs care se bazează pe un GPS. Șoferii pot încerca să folosească trasee ascunse, deplasări fără încărcătură, încărcare și descărcare de marfă ilegală și multe alte tactici. Însă Sistemul de monitorizare iTrack GPS detectează:

  • monitorizarea inactivității;
  • liste cu foi de parcurs;
  • listarea separată a activităților efectuate în puncte nespecificate;
  • avertismente, alerte.

Sunteți interesat? Aveți întrebări?
Contactați reprezentantul nostru!

Firma

Adresă E-mail

Număr telefon

Mesajul