08 feb.

Protecția mărfii. Monitorizarea activităților

Monitorizarea evenimentelor

Pentru asigurarea protecției mărfii, urmărirea deschiderii ușilor remorcii are un rol important. Programul iData-iTrack include opțiuni multiple de verificare a parametrilor relevanți, precum posibilitatea de a urmări de câte ori se deschid ușile remorcii. 

La autovehiculele cu o masă totală sub 3,5 tone se poate urmări deschiderea ușii de la cabina șoferului, dar și a ușii de la remorcă, în timp ce la vehiculele peste 3,5 tone se pote urmări de câte ori se deschide ușa cabinei șoferului.

Programul  iTrack Vișlă identifică rapid și automat activitățile inadecvate bazate pe identificarea parametrilor ce nu au fost introduși în prealabil. Astfel, puteți fi informat exact în momentul în care are loc o staționare neautorizată sau o deschidere nejustificată a ușilor remorcii.

arvdlm

Programul iData-iTrack înregistrează fiecare deschidere a ușilor remorcii și trimite o înștiințare:

  • la cerere – pentru fiecare deschidere a ușii remorcii;
  • în cazul în care ușile remorcii sunt deschise pentru o perioadă nejustificată de timp (prin stabilirea prealabilă a parametrilor);
  • atunci când se deschid ușile în timpul deplasării autovehiculului;
  • în cazul deschiderii ușilor remorcii în puncte ce nu au fost stabilite în prealabil (de exemplu: zone de încărcare/descărcare marfă).

Deschiderea ușilor remorcii poate fi corelată cu identitatea șoferului (prin serviciul de identificare șofer), iar dacă ușile se deschid fără ca aceste date să coincidă, se poate solicita trimiterea imediată a unei alerte, prin SMS sau e-mail.

 


Dacă serviciul iData-iTrack GPS v-a trezit interesul, pentru mai multe detalii, urmăriți acest link.

Pentru orice întrebare, nelămurire, sau impresii, vă încurajăm să ne lăsați un comment mai jos! Feedback-ul dumneavoastră este important pentru noi!

 

About the Author

Leave a Reply