09 feb.

Programul iData-iTrack

Principalele funcții ale programului iData-iTrack  se adresează firmelor care doresc să monitorizeze activitatea vehiculelor, implicit a șoferilor, rapid și eficient.

iData-iTrack semnalează automat erorile, cazurile suspecte, abuzurile, informează prin e-mail sau SMS, semnalează erorile înregistrate de sistem sistem, ca utilizatorii să poată optimiza și reduce perioada de intervenție.

 

Funcțiile programului iData-iTrack

 • Monitorizarea bateriei/acumulatorului
În cazul în care nivelul de încărcare al bateriei scade sub un anumit nivel, se trimite o înștiințare automată (e-mail, SMS) pentru remedierea situației în timp util.
 • Deschiderea ușilor în loc nepermis
iData-iTrack atenționează utilizatorii când ușile se deschid în locații care nu au fost stabilite de către administratori. Această funcție contribuie la prevenirea abuzurilor și verificarea eventualelor nereguli.
 • Înglobarea informațiilor în cadrul listelor de rute parcurse

Exportarea listelor de rute parcurse se poate face în format Excel și conțin informații referitoare la deschiderea ușilor remorcii în afara locațiilor menționate de către utilizatori, data și ora plecării, numărul de kilometri parcurși.

 Identificarea șoferului este utilă  în cazul verificărilor ulterioare, programul nostru semnalând imediat dacă vehiculul este utilizat de o persoană neautorizată. Autentificarea se face prin pin pad, card sau RFID (sistem infraroșu).
 • Funcție service

În cazul în care este dificil să țineți evidența datelor în care autovehiculele trebuie să intre în service, se trimite automat o înștiințare, în funcție de kilometri rulați.

 • Numărul trecerilor peste graniță

Are un rol important pentru contabilizarea  diurnei  șoferilor de camion, care efectuează transporturi în străinătate. Programul semnalează automat trecerea graniței.

De exemplu, intrarea pe teritoriul Germaniei: se evidențiază timpul și kilometri parcurși pe teritoriul țării.

 • Înregistrarea timpului de conducere – tahograful

Citirea datelor de tahograf, atât pentru mașină cât și pentru șofer, se face online. Aceste informații pot fi stocate în format Excel. Programul verifică și posibilitatea separării timpilor în funcție de deplasările interne și internaționale.

 

Evidența programului de lucru

 • Pornire întârziată 
  Această funcție e importantă în cazul clienților ale căror vehicule pornesc la aceeași oră. Dacă, spre exemplu un șofer își începe activitatea în fiecare zi la ora 8:00, se poate seta sistemul, că dacă acest lucru nu se întâmplă până la ora 8:05, să primiți o avertizare prin e-mail sau sms.
 • Părăsirea teritoriului / Găsirea virtuală 
  Funcția permite monitorizarea vehiculului. La părăsirea teritoriului prestabilit, sistemul trimite o avertizare. Găsirea virtuală este posibilă pe întreg teritoriul țării, a unui județ, sau un teritoriu specificat de către client.
 • Depășirea perioadei de condus 
  Prin intermediul evidenței perioadelor lungi de condus este posibilă identificarea curselor organizate în mod necorespunzător.
 • Perioadă de staționare prea scurtă / lungă 
  Programul iData-iTrack avertizează în cazul în care perioada de staționare este prea lungă sau prea scurtă.
 • Timpul petrecut la sediul firmelor partenere 
  Programul oferă posibilitatea înregistrări punctelor și teritoriilor semnificative din punct de vedere al activității desfășurate. Are rol important în întocmirea corectă a foii de parcurs și simplifică semnificativ procedurile de decontare a cheltuielilor. Astfel se pot întocmi desfășurătoare cu privire la timpul petrecut la sediul firmelor partenere.
 •  Staționarea în loc nepermis

Pe baza adreselor, punctelor de reper înregistrate în prealabil, puteți stabili punctele în care este obligatorie oprirea. Dacă vehiculul staționează în loc nepermis, primiți o înștiințare automată.

 • Depășirea vitezei

Puteți monitoriza prompt prin intermediul sistemului GSP viteza de rulare a autovehiculelor și deci de a le identifica pe cele care depășesc viteza legală. Este posibilă și înștiințarea prin intermediul email-ului. Viteza maximă poate fi stabilită de dumneavoastră, astfel fiind facilă identificarea celor care depășesc viteza.

 


Dacă serviciul iData-iTrack GPS v-a trezit interesul, pentru mai multe detalii, urmăriți acest link.

Pentru orice întrebare, nelămurire, sau impresii, vă încurajăm să ne lăsați un comment mai jos! Feedback-ul dumneavoastră este important pentru noi

About the Author

Leave a Reply