Monitorizarea timpului de lucru

Sistemul iData-iTrack de monitorizare a timpului de lucru înregistrează și evidențiază activitatea completă a vehiculelor. Acest modul salvează din timpul dedicat treburilor administrative și elimină ”rotunjirea” cifrelor din rapoartele zilnice.

Este reprezentat grafic tot programul de lucru prin folosirea sistemului de monitorizare online prin GPS iData-iTrack, ce se bazează pe furnizarea și redarea obiectivă a datelor înregistrate.

Acest raport poate fi vizualizat și descărcat în format Excel, pentru fiecare vehicul în parte. Se adresează tuturor firmelor ce activează în industria de construcții, curierat, transport sau rent-a-car, precum și a celor din industria agricolă.

 

Beneficiile sistemului de monitorizare a timpului de lucru iData-iTrack:

 

 • Monitorizarea timpului de lucru poate fi extras din foaia de parcurs electronică cu ușurință.
 • Mai mult, prin conectarea la alte module speciale iData dedicate provocărilor cu care se confruntă fiecare industrie în parte, putem monitoriza activitatea sistemelor hidraulice și mecanice ale utilajelor.
 • Cu acest sistem poți controla cu ușurință activitatea curierilor sau a transportatorilor, pentru a știi cu exactitate dacă timpul de lucru al angajaților este folosit constructiv.
 • Modulul de monitorizare a timpului de lucru, firmele pot vizualiza cu ușurință dacă rutele angajaților sunt folosite în scop de firmă/privat, deoarece le separă automat, fără erori.
 • De asemenea, pentru evitarea erorilor, sistemul de monitorizare a timpului de lucru înregistrează corect timpul în care este pornit motorul, însă mașina nu este utilizată la capacitatea maximă desemnată, fiind un modul excelent pentru firmele care vor să monitorizeze productivitatea angajaților.

 

Pontajul

Pontajul utilajelor și al mașinilor agricole

Datale care stau la baza pontajului:

 • începutul programului de lucru;
 • sfârșitul programului de lucru;
 • programul de lucru;
 • timpul de lucru util (care poate fi legat de semnalele măsurate, de exemplu funcționarea motorului, presiunea hidraulică, semnal de aprindere, mișcare / deplasere etc.).

Pontaje în baza desfășurării activității

Sistemul completează automat pontajul pe orele de lucru, chiar și în baza datelor nivelului de combustibil, cu date privind consumul pe 100 de km.

Monitorizarea utilizării timpului de lucru

Cu monitorizarea GPS se poate măsura și desfășurarea activității cu încărcătură, cu ajutorul manometrului hidraulic și a altor dispozitive adecvate.  Este importantă monitorizarea prin GPS a desfășurării activității cu încărcătură, fiindcă vehiculul consumă mai mult când are încărcătură, decât atunci când este gol. Astfel, se poate elimina și preveni sustragerea combustibilului, fiindcă se poate demonstra ușor cât a lucrat un vehicul în perioada respectivă.

 

Raportul privind desfășurarea activității și programul de lucru al transportatorilor

Pentru detectarea rutelor la negru, este indispensabil registrul corect al foilor de parcurs care se bazează pe un GPS. Șoferii pot încerca să folosească trasee ascunse, deplasări fără încărcătură, încărcare și descărcare de marfă ilegală și multe alte tactici. Însă Sistemul de monitorizare iTrack GPS detectează:

 • monitorizarea inactivității;
 • liste cu foi de parcurs;
 • listarea separată a activităților efectuate în puncte nespecificate;
 • avertismente, alerte.

iData Telematics oferă servicii personalizate pentru fiecare produs în parte. Răspundem cu ușurință cererilor specifice ale clienților noștrii, pentru a-i ajuta să construiască o afacere sustenabilă, dedicată nevoilor individuale ale diferiților actori de pe piața transporturilor și logistică din România.

 

Sunteți interesat? Aveți întrebări?
Contactați reprezentantul nostru!

Firma

Adresă E-mail

Număr telefon

Mesajul