13 feb.

Monitorizarea ultilizării timpului de lucru

Utilizarea timpului de lucru, precum și pontajele sunt importante, deoarece beneficiarii află exact care este volumul de muncă depus de către angajați. Mai mult, se poate optimiza desfășurarea activităților, mulțumită sistemului de monitorizare prin satelit iTrack GPS ce înregistrează cu exactitate programul de lucru, desfășurarea activității, precum și alte măsurabile prestabilite.

 

Totodată, rapoartele se pot realiza individual pentru fiecare șofer, sau fiecare vehicul, dintr-un interval de timp selectat în mod arbitrat. Aceste statistici se pot salva pe PC în format Excel.

Sistemul de monitorizare iTrack GPS analizează timpul de lucru și desfășurarea activității, în baza solicitărilor beneficiarului, luând în considerare condițiile prestabilite. Vehiculele sunt împărțite în trei grupe principale: utilaje, vehicule de transport marfă și mașini de firmă.

Pontajul

Pontajul utilajelor și al mașinilor agricole

Datele care stau la baza pontajului:

  • începutul programului de lucru;
  • sfârșitul programului de lucru;
  • intervalul total al programului de lucru;
  • timpul de lucru util (care poate fi legat de semnalele măsurate, de exemplu funcționarea motorului, presiunea hidraulică, semnal de aprindere, mișcare / deplasere etc.).

Pontaje în baza desfășurării activității

Sistemul completează automat pontajul orelor de lucru, chiar și în baza datelor nivelului de combustibil, dar și cu date privind consumul la 100 de km (mai detaliat puteți citi la secțiunea controlul combustibilului total)

Cu monitorizarea GPS se poate măsura și desfășurarea activității cu încărcătură, cu ajutorul manometrului hidraulic, precum și a altor dispozitive adecvate. Este importantă monitorizarea prin GPS a desfășurării activității cu încărcătură, deoarece vehiculul consumă mai mult când are încărcătură, decât atunci când este gol.

Astfel, se poate elimina și preveni sustragerea combustibilului, fiindcă se poate demonstra ușor cât a lucrat un vehicul în perioada respectivă. Mai mult, pentru detectarea muncii la negru, este indispensabil registrul corect al foilor de parcurs care se bazează pe un GPS.

Urmărirea și monitorizarea utilizării timpului de lucru la agenții de vânzare și mașinile de firmă

În timpul programului de lucru, agenții de vânzare se deplasează în diferite locații, astfel programul lor de lucru, ori utilizarea autovehiculului devine greu de verificat, în special în lipsa unui sistem de monitorizare prin GPS.

iData Kft. a dezvoltat sistemul iTrack în așa fel încât să nu încalce dreptul la respectarea vieții private, contabilizând simultan datele. Cu ajutorul registrului de kilometri parcurși, se pot separa cu ușurință rutele în interesul firmei, de cele parcurse în interes personal. Astfel, decontarea se bazează pe date corecte.

iData asigură un registru de kilometri parcurși precis, al perioadelor de staționare, precum și înregistrarea exactă a programului de lucru. În baza timpului total de lucru și a perioadelor de staționare, se poate evalua rigurozitatea agentului de vânzare.

Există posibilitatea de a înregistra în sistem locația partenerilor (precum și prin citirea dintr-un tabel Excel) și de a întocmi un raport care sintetizează/face o medie al timpul de staționare petrecut la fiecare partener.

Se pot lista separat acele staționări care nu se efectuează în apropierea partenerilor în timpul de lucru, simplificând astfel procesul de verificare.

În cazul unei decontări riguroase, se poate da fiecărui agent de vânzare câte un nume de utilizator, ce permite salvarea în sistem traseul autovehiculului propriu. Mai mult, se pot trimite chiar și rapoarte zilnice cu privire la rezultatele întâlnirilor, motivând traseele și timpul de staționare.

 

Există posibilitatea de a înregistra în sistem locația partenerilor (chiar și prin citirea dintr-un tabel Excel) și de a întocmi un raport care sintetizează sau face o medie din timpul de staționare petrecut la fiecare partener.

Raportul privind desfășurarea activității și programul de lucru al transportatorilor

Pentru detectarea rutelor la negru, este indispensabil registrul corect al foilor de parcurs care se bazează pe un GPS. Șoferii pot încerca să folosească trasee ascunse, deplasări fără încărcătură, încărcare și descărcare de marfă ilegală și multe alte tactici. Însă Sistemul de monitorizare iTrack GPS detectează toate cazurile suspecte și abuzurile, prin:

  • monitorizarea inactivității;
  • eliberarea automată și downloadabilă în format Excel;
  • listarea separată a activităților efectuate în puncte nespecificate;
  • avertismente, alerte.


Dacă serviciul iData-iTrack GPS v-a trezit interesul, pentru mai multe detalii, urmăriți acest link.

Pentru orice întrebare, nelămurire, sau impresii, vă încurajăm să ne lăsați un comment mai jos! Feedback-ul dumneavoastră este important pentru noi!

About the Author

Leave a Reply