20 feb.

Întrebări Frecvente

FAQ – Întrebări Frecvente

Ce este GPS tracking?

GPS (global location system) este un serviciu de localizare ce folosește o rețea de aproximativ 30 de sateliți ce orbitează în jurul Terrei. Recepționerul (antena instalată în dispozitiv) primește semnalele transmise de sateliți, calculând poziția și viteza acelor semnale. Acest serviciu poate fi folosit pentru navigare sau pentru a urmării poziția vehiculelor.

Ce înseamnă on-line tracking?

Monitorizarea vehiculelor pe hartă cu ajutorul internetului. Acest lucru este de mare folos pentru cei ce operează o flotă, deoarece pot monitoriza operațiunile logistice, în timp real. În cazul sistemelor care nu sunt conectate la internet, utilizatorul trebuie să descarce manual datele înregistrate de vehicul.

Se plătește extra pentru accesarea datelor de mai multe ori pe zi?

Nu.

Nu există costuri extra, iar datele pot fi accesate oricând. Descărcarea datelor pe teritoriul României este gratuită.

Sistemul iTrack poate înregistra o listă a partenerilor?

Da. Lista se definește simplu într-un tabel Excel, care poate fi importat în sistem, astefel încât numele partenerilor vor apărea pe rută, în locul numelui adresei.

Cum pot asigura dreptul la viața privată a angajaților?

Sistemul iTrack GPS poate separa rutetele în drumuri de firmă, respectiv drumuri private, prin diferite modalități (prin accesarea unui buton, stabilirea rutelor private doar în weekend, etc.). Drumurile pe modulul privat sunt înregistrate complet separat, iar programul păstrează confidețialitatea rutei.

Cum funcționează sonda litrometrică?

Sonda litrometrică capacitativă este un instrument de măsurare certificat, capabil să măsurare cu exactitate cantitatea din rezervor. Acest instrument este conceput special pentru rezervoarele mașinilor cu rezervoare mari, iar datele înregistrate sunt afișate pe grafic.

Ce sistem de operare folosește programul iTrack?

Sistemul este operațional pe toate programele cunoscute: Windows, Mac OS X, Linux.

Pot accesa programul iTrack de pe telefonul mobil?

Da.

Versiunea pentru telefonul mobil se descarcă de pe site-ul oficial m.itrack.hu pentru Android sau iOS.

Ce se întamplă dacă flota mea are drumuri peste graniță?

În cazul roamingului, există multiple opțiuni. Dacă utilizatorii au nevoie de serviciul de monitorizare în străinătate, le putem oferi serciviul nostru de roaming. Dacă nu este nevoie, atunci sistemul este capabil să stocheze datele până la 10,000 de km/per vehicol iar datele vor putea fi descărcate imediat cum vehicolul ajunge înapoi în țară.

 

 

About the Author

Leave a Reply