iData România la SIAB 2018
02 apr.

iData România la SIAB 2018

Echipa iData Telematics România a participat la SIAB, evenimentul emblemă al industriei auto din România. SIAB 2018 s-a desfășurat între 24 martie – 1 aprilie și a acaparat toate subdomeniile industriei auto, oferind atât specialiştilor, cât şi publicului  larg, o privire cât mai cuprinzătoare asupra evoluţiilor tehnologice ale automobilelor.

În cadrul evenimentului au fost deschise vizionări dedicate tuturor stakeholderilor: de la producători şi importatori de autoturisme, autovehicule comerciale uşoare, vehicule speciale, autovehicule cu două sau trei roţi, trailere, până la componente şi accesorii pentru autovehicule, distribuitori de produse şi concepte noi pentru E-mobility şi furnizori de servicii auto, cu toţii au fost invitaţi să expună în cadrul SIAB 2018, acesta fiind un eveniment a cărui  anvergură internaţională trebuie confirmată nu numai prin standardele expoziţionale ci şi prin arhitectura standurilor şi produselelor expuse.

Cu această ocazie, echipa iData a explorat noile echipamente tehnologice încorporate în autovehicule, mai ales a sistemelor de poziționare globală și a modalităților în care sistemul iData-iTrack poate fi atașat și utilizat de către noua generație de mașini.

 

Ediţia din 2018 a SIAB a fost organizată de Romexpo în colaborare cu Camera de Comerţ şi Industrie a României (CCIR) şi în parteneriat cu Asociaţia Producătorilor şi Importatorilor de Automobile (APIA).


Dacă serviciul iData-iTrack GPS v-a trezit interesul, pentru mai multe detalii, urmăriți acest link.

Pentru orice întrebare, nelămurire, sau impresii, vă încurajăm să ne lăsați un comment mai jos! Feedback-ul dumneavoastră este important pentru noi!

About the Author

Leave a Reply