iData la Construct Expo 2018
12 mart.

iData la Construct Expo 2018

În perioada 8-11 martie 2018, la Centrul Expozițional Romexpo, a avut loc Construct Expo 2018, unul dintre cele mai importante evenimente din România, în materie de locație, produse, idei și afaceri.

Echipa iData Telematics România a paraticipat la acest eveniment cu scopul de a promova produsele iData, precum și serviciile aferente.

Avand un grad de internationalizare de 35%, Construct Expo – Targul international de tehnologii, echipamente, utilaje si materiale pentru constructii a reprezentat un punct de atractie pentru antreprenorii si expertii in constructii, dar si pentru publicul larg interesat de echipamente si utilaje pentru uz propriu.

În întâlnirile avute în cadrul expoziției, echipa iData Telematics România a prezentat beneficiile serviciului de control al consumului de combustibil, precum și al plății automate a taxei de drum în Ungaria.


Dacă serviciul iData-iTrack GPS v-a trezit interesul, pentru mai multe detalii, urmăriți acest link.

Pentru orice întrebare, nelămurire, sau impresii, vă încurajăm să ne lăsați un comment mai jos! Feedback-ul dumneavoastră este important pentru noi!

 

About the Author

Leave a Reply