iData Kft. este una dintre cele mai cunoscute firme din Ungaria, ce are ca obiect de activitate monitorizarea prin GPS. În ultimii 11 ani, mai mult de 1.800 de firme au ales pentru aproximativ 20 mii de autovehicule, sistemele dezvoltate, fabricate și comercializate de iData Kft, împreună cu serviciile aferente.

iData este prezentă de mai mulți ani, în România și în Serbia, prin intermediul distribuitorilor, însă, abia în anul 2016, firma și-­a deschis propria companie in România cu sediul în București.

Scopul iData constă în asigurarea serviciilor premium pentru firmele de transport și pentru cele cu flote de autovehicule din România, pe care le utilizează și le recomandă firmele partenere din Ungaria.

În România, obiectivul nostru principal constă în oferirea de suport – taxare electronică – pentru firmele ce dețin orice tip de vehicol sau utilaj (inclusiv pentru firmele ale căror autovehicule depășesc masa de 3.5 tone) și trebuie să plătească taxa de drum din Ungaria. Acest serviciu este completat de unul de monitorizare precisă prin GPS.

Pentru firmele cu flotă propunem un serviciu de monitorizare dezvoltat de către experții noștrii, de care se bucură, de asemenea, clienții noștrii din Ungaria și Serbia.

Contact

  • iData Telematics Romania S.R.L.
    Union International Center
    Str. Ion Câmpineanu nr. 11, Sector 1, 010031 București, România
    Deschis: luni-vineri 9:00-17:00