Informațiile despre poziția autovehiculelor, despre serviciul de taxă, precum și ale actualizărilor automate, sunt furnizate direct pe telefonul mobil, prin aplicația iData-iTrack WebClient. Astfel, utilizatorii serviciului iData-iTrack primesc datele autovehiculelor echipate cu sistemul de monitorizare prin GPS, chiar și atunci când nu se află în apropierea PC-ului.

Funcțiile iData-iTrack WebClient

Monitorizare

Pe lângă monitorizarea online și afișarea pe hartă, se pot partaja altor utilizatori poziția și traseul autovehiculelor. Aveți posibilitatea de a crea un link care poate fi distribuit. Astfel, vehiculele partajate pot fi vizualizate pe hartă, în timp real, de către parteneri.

Trasee

În meniul Trasee puteți revedea traseele anterioare ale vehiculelor din flotă. Se selectează din calendar intervalul orar, pentru a se afișa lista cu traseele efectuate. Dintre acestea, puteți selecta arbitrar un singur traseu, ori mai multe, care pot fi vizualizate pe hartă.

În acest item de meniu puteți afla statusul actual al flotei/vehiculului (este inactiv, ușa este deschisă, ușa este închisă) ori  dacă evenimentul respectiv s-a desfășurat în timpul deplasării, respectiv în timpul staționării.

Mesagerie

Clienții noștri dispun de un terminal de mesagerie și pot vizualiza mesajele trimise pe dispozitiv, precum și statusul mesajelor. Mai mult, au posibilitatea de a trimite și de a primi mesaje.

Lista de alimentare cu carburant

În acest item al meniului puteți vizualiza datele detaliate de alimentare cu carburant ale vehiculului, în funcție de perioada selectată. Astfel, se poate afla:

  • în ce țară s-a efectuat alimentarea;
  • câți litri de carburanți erau în rezervor înainte de alimentare;
  • câți litri de carburanți sunt în rezervor după alimentare;
  • cu câți litri de carburanți a fost efectuată alimentarea, precum și
  • timpul și locul exact al alimentărilor.

Utilizarea serviciului WebClient este gratuită tuturor clienților noștri care folosesc Sistemul iData-iTrack GPS.

Cu privire la tariful utilizării internetului, iData sugerează să contactarea operatorului de telefonie mobilă.

Marele avantaj al aplicației este că poate fi accesat de pe orice platformă mobilă! Adresa web: m.itrack.hu

 

Aplicații mobile
Aplicații mobile
Aplicații mobile

Sunteți interesat? Aveți întrebări?
Contactați reprezentantul nostru!

Firma

Adresă E-mail

Număr telefon

Mesajul